Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

De Kolkrijst
Zevenhuizerstraat 151
3828 PT HOOGLAND

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 18.00 uur
Zo:

Slijterij De Kolkrijst úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
De Kolkrijst
Bier
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Stella Artois

(0,0 / 5)
Stella Artois
Bij Stella Artois zijn we extreem trots op onze Belgische roots.
Ons verhaal kan je vinden op elke fles Stella Artois. Als je aandachtig kijkt, worden enkele elementen van onze herkomst met enige trots vermeld.

We vinden de oorsprong van onze brouwtradities terug in 1366 in Leuven, waar ook de oorspronkelijke brouwerij Den Hoorn werd opgericht. Den Hoorn, een wereldvermaard brouwinstituut, legde de basis van de kwaliteit, smaak en standaard waarvoor Stella Artois vandaag bekend staat. Ter ere daarvan wordt het symbool van de brouwerij Den Hoorn trots in het embleem weergegeven.

Sébastian Artois werd in 1708 toegelaten tot de Leuvense Brouwersgilde, en slechts negen jaar later kocht hij de brouwerij reeds over. In memoriam, vindt u zijn naam op de brouwerij en op elke fles in de hele wereld.

De brouwerij Artois was zo geliefd dat een speciaal lot werd gebrouwen als kerstgeschenk voor de Leuvenaars. Dit speciaal gebrouwen bier was het eerste dat officieel "Stella" in zijn naam droeg. "Stella", ster in het Latijn, verwijst dus naar de kerstster en die vind je vandaag nog steeds op elk flesje Stella Artois.
Stella Artois. Dat is honderden jaren brouwervaring in je glas die perfect tot uiting komt als je zorgt voor de perfecte degustatie. Serveer Stella Artois altijd gekoeld (3-5°C is ideaal) in een authentieke Stella Artois Chalice. Speciaal vormgegeven om de unieke smaak optimaal tot zijn recht te laten komen. Proef maar eens. Een milde mout- en hopmix in het midden, gevolgd door een scherpere afdronk openbaart de volle, frisbittere smaak waar Stella Artois voor bekend staat. Een perfecte tafelgenoot voor tal van keukens wereldwijd.
€ 1,12
Fles
Plaats in winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
België
Inhoud
25 CL
Alcoholpercentage
5.2% vol
Soort bier
Pils
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review