Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

De Kolkrijst
Zevenhuizerstraat 151
3828 PT HOOGLAND

Openingstijden

Ma: 13:00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 21.00 uur
Za: 09.00 - 18.00 uur
Zo: Gesloten

Slijterij De Kolkrijst úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
De Kolkrijst
Bier
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Scheldebrouwerij Zeezuiper Tripel

(0,0 / 5)
Scheldebrouwerij Zeezuiper Tripel
De Scheldebrouwerij:
Bier dat nooit verveelt en nooit teleurstelt. Voor ons is dat geen missie maar een vanzelfsprekendheid. Bier brouwen in de moeilijkste zone tussen spannend en toegankelijk zit in ons DNA. Ons verhaal begon ruim een kwart eeuw geleden, onder de rook van het bourgondische Bergen op Zoom. Daar, in de kleine hobbyketels van brouwmeester Peter van den Eijnden, kwamen onze eerste speciaalbieren tot leven. Sindsdien zijn wij bevlogen gebleven in het brouwen van een speciaal en breed pallet voor een breed publiek.
Met inmiddels een uitgebreid en gelauwerd assortiment van negen moderne klassiekers bewijzen wij een stabiele waarde te zijn in het internationale bierveld. Zo zijn Zeezuiper en Lamme Goedzak al niet meer weg te denken uit het huidige aanbod van craft beer. Elke slok uitgebalanceerd Scheldebier komt uit onze eigen, met veel liefde opgebouwde brouwerij in de provincie Antwerpen. Daar wordt voor de puurste bierbeleving het Scheldebier nog altijd bewust niet gefilterd, niet gepasteuriseerd en op fles door hergisting verrijkt.
In een inmiddels overbevolkte bierwereld weten wij ons kranig en overtuigend staande te houden. In ons jubileumjaar 2019 wonnen wij op diverse, internationale platforms maar liefst acht keer eremetaal voor zes verschillende bieren. Zo werd Strandgaper in Brussel uitgeroepen tot beste golden ale wereldwijd en behaalden zes bieren een medaille op de prestigieuze World Beer Awards. Onze visie om bier ten allen tijde in balans te brouwen lijkt daarmee te worden herkend en erkend. Bevlogen brouwen is onze specialiteit, bierbeleving uw plezier.

DeWILDEMANNEN:
Al onze etiketten worden gesierd door twee 'wildemannen'. Dergelijke figuren staan vaak afgebeeld als schildhouders op (stads)wapens, vaak met een knots in de hand. Zo ook op het wapen van Bergen op Zoom, onze geboortestad, waar deze wildemannen in de volksmond 'Knots en Knuppel' worden genoemd. Knots en Knuppel zijn al sinds 1622 schildhouders van Bergen op Zoom, en sinds 1994 onze eigen vaandeldragers. Op onze etiketten beelden ze op ludieke wijze alle biernamen uit. Deze illustraties zijn allemaal van de hand van tekenaar Jos Thommassen.
De Zeezuiper (8%) is een goudblonde en moutige tripel die fris, droog en licht zoet smaakt met subtiele tonen van hop en koriander. Een unieke en vertrouwde tripel van hoge kwaliteit!
€ 2,45
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
België
Inhoud
33 CL
Alcoholpercentage
8% vol
Kleur
Licht goud
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review