Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

De Kolkrijst
Zevenhuizerstraat 151
3828 PT HOOGLAND

Openingstijden

Ma: 13:00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 21.00 uur
Za: 09.00 - 18.00 uur
Zo: Gesloten

Slijterij De Kolkrijst úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Binnenkijken bij

Over ons....

Slijterij De Kolkrijst is in 1989 opgericht en echt familiebedrijf. De zaak wordt grotendeels gerund door Theo van de Hoef (oprichter) en zijn zoon Wilco. Zij worden hierin bijgestaan door Elly (vrouw van Theo) en Yvonne (vrouw van Wilco).  De winkel is gevestigd in een pand dat al generaties lang (190 jaar) in de familie is en kent nog steeds een dorps karakter. De Kolkrijst is een begrip in Hoogland en omstreken.

 In 1827 kwam Café De Kolkrijst in handen van de familie Van de Hoef. Later breidde een van de grootvaders van Van de Hoef het bedrijf uit met een klein kruidenierswinkeltje. In datzelfde winkelpandje is nu al jaren Slijterij De Kolkrijst gevestigd, door toedoen van de vader van Theo van de Hoef.  In 1989 nam Theo het bedrijf over een maakte het kruidenierswinkeltje plaats voor de slijterij. Een drankenhandel was geen vreemde keuze natuurlijk, zo naast de bar.

 U als klant staat bij ons centraal en wij doen ons uiterste best u van uw favoriete drankje te voorzien.  We tillen de spullen voor u naar de auto, we bezorgen alles gratis  en hebben gratis parkeerplaatsen voor de deur.

De Kolkrijst is op meerdere fronten een familiebedrijf: kijk bijvoorbeeld eens naar het café, daar komen nu de kinderen van klanten die vroeger ook aan de bar zaten. Die ontwikkeling is prachtig. De Kolkrijst is in al zijn facetten een begrip geworden, een plek van waarde voor verschillende mensen. Vroeger vierden mensen hun bruiloften in de bar, nu komt hun kroost er het weekend inluiden. In De Kolkrijst, zowel in het café als in de slijterij, worden herinneringen gemaakt.